Je bekijkt de reis...

a
A
29 juli 2014 23:17 | Door: Frans Blok
Hoi reisleider Gerwin!
Dank voor deze mooie reis, het was een genot om mee te maken!
Helaas is m'n geheugen vrij beroerd, dus ik ben die mooie vergezichten nu alweer vergeten. Ik hoop daarom dat je, om m'n geheugen op te frissen, nog wat foto's van dit mooie gebied plaatst!
Greetz, Frans
30 juli 2014 09:59 | Door: Jordi
Zo he, wat een gezellgheid zeg tijdens die reis! Ook ik heb teveel zwaveldamp van de vulkanen ingeademd, dus zijn mijn hersenkwabben grafisch gezien lichtelijk aangetast. Vandaar dat ik ook erg uitkijk naar de foto's :) :p veel liefs
30 juli 2014 21:40 | Door: Alie
Hallo lieve mensen,
Bedankt voor de mooie beschrijving van alles wat jullie meemaken. Ik vond jullie fijn gezelschap om mee op reis te gaan. BEDANKT.
Alie
31 juli 2014 06:48 | Door: greetje hofsink
Wat ben ik blij dat ik me bij jullie aangesloten heb in deze reis ! Ik denk niet dat er iets word overgeslagen en we echt alles zien wat er maar te zien valt. Moet erg oppassen dat ik niet te veel souvenirs koop !!! Kan niet wachten tot het volgende stuk van onze reis :) Heerlijk...ECHT GENIETEN !!!
31 juli 2014 15:25 | Door: Janine
Mooie verhalen en fotos. Fijn om met jullie mee te genieten van al het moois! Hadden wij ook maar een met water volgelopen vulkaan in onze achtertuin, geweldig mooi!
1 augustus 2014 09:31 | Door: Floor vd Berg
Met zo'n reisgids is het zelfs achter het bureau genieten. Maar dat gevoel zal nog geen 10% zijn van wat jullie meemaken ;).
Super leuk!
1 augustus 2014 09:31 | Door: Floor vd Berg
Super leuk!
29 november 2014 08:25 | Door: Audrey
Haha zalig geschreven! Amaai wat heb ik genoten van de sneeuw en dat uitzicht!!!
Wel een beetje misselijk van die haarspeldbochten ;o) :)
Wat een prachtige avonturen! xxx